Εκδηλώσεις

Προγραμματισμένες εκδηλώσεις


10-15 Αυγούστου 2017

΄Εκθεση βιβλίου στην πλατεία του χωριού

13 Αυγούστου 2017

Αφιέρωμα στο Βασίλη Τσιτσάνη στην πλατεία του χωριού


Εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν

Αύγουστος 2016

Ημερίδα με θέμα "Η σημασία της πρόληψης στη σωματική υγεία. Μίλησαν πέντε γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και απάντησαν σε ερωτήματα των παρευρισκομένων.

12-2-2017

Ετήσιος χορός στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ

Από την έκθεση βιβλίου στην πλατεία του χωριού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης βιβλίου που διοργάνωσε η Αδελφότητα στο χωριό από 10 έως 15 Αυγούστου 2017. Η έκθεση λειτουργούσε καθημερινά από από 19.30-22.30 και τις αργίες μετά την εκκλησία . Η επισκεψιμότητα και αγορά βιβλίων ήταν ικανοποιητική. Το μεγαλύτερο μέρος των βιβλίων αφορούσε την παιδική ηλικία, χωρίς να λείπουν και τίτλοι βιβλίων για ενήλικες. Τα παιδιά ήλθαν σε επαφή με βιβλία και αυτό ήταν το πιο μεγάλο κέρδος γι΄αυτά. Πιστεύουμε ότι ήταν ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή.

Πρόσκληση για τα εγκαίνια

Οι πάγκοι με τα βιβλία

Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας απευθύνει σύντομο χαιρετισμό

Οι παρευρισκόμενοι παρακολουθούν τη διαδικασία των εγκαινίων

Η κυρία Βασιλική Παρρά,διδάκτορας της Σχ. Επιστημών Αγωγής του Παιδαγωγικού Τμήματος Τμ. Δημ. Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων απευθύνει σύντομη ομιλία με θέμα: "Το πολλαπλό κέρδος από την επαφή με το λογοτεχνικό βιβλίο"


Μέρος της συλλογής των βιβλίων

Η συλλογή των βιβλίων

Ανακοινώσεις

Κάποιος είπε

Από τη μουσική βραδιά που ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο στιχουργό-συνθέτη και ερμηνευτή Βασίλη Τσιτσάνη.

Στις 13 Αυγούστου η Αδελφότητα διοργάνωσε μουσική βραδιά αφιερωμένη στο Βασίλη Τσιτσάνη. Το μουσικό μέρος παρουσίασε η ορχήστρα ΤΑΜΑΜ. Τη ζωή και το έργο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη  παρουσίασε ο εκπαιδευτικός Παναγιώτης Νικ. Πλαστήρας. Μίλησε για τη ζωή και το έργο του σε όλες της φάσεις της ζωής του και παρουσίασε αρκετές πτυχές της ζωής του , άγνωστες στο ευρύ κοινό. Η συμμετοχή χωριανών, φίλων και επισκεπτών ήταν αρκετά μεγάλη. ΄Εντονη ήταν η παρουσία των νέων του χωριού, οι οποίοι στο τέλος το ευχαριστήθηκαν χορεύοντας γνωστά τραγούδια.


Ο Παναγιώτης Πλαστήρας παρουσιάζοντας τη ζωή και το έργο του Τσιτσάνη

Το κοινό παρακολουθεί το πρόγραμμα

Μετά το τέλος του προγράμματος ακολούθησε χορός

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Ροδαυγής μας σύμφωνα με το καταστατικό του προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19-11-2017 ώρα 10.30 π.μ. μέχρι 14:00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, οδός Πανεπιστημίου 52, Αθήνα Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 26-11-2017 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα και θα έχει απαρτία με τα παρόντα μέλη.

Επειδή την πρώτη Κυριακή(19-11-2016) δε θα υπάρξει απαρτία, όπως έχει δείξει μέχρι τώρα η προηγούμενη εμπειρία, όσοι επιθυμούν να παρευρίσκονται να έλθουν τη δεύτερη Κυριακή (26-11-2017)

Θέματα ημερήσιας διάταξης

  • Απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
  • Οικονομικός απολογισμός
  • ΄Εκθεση εξελεγκτικής επιτροπής
  • ΄Εγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
  • Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών
  • Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής
  • Αρχαιρεσίες


Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει το αργότερο μέχρι την 14-11-2016 να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
Αμέσως μετά την Γ.Σ. θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής. Απευθυνόμαστε σε όλους τους συμπατριώτες και ιδιαίτερα στους νέους που έχουν και διάθεση για δουλειά να πλαισιώσουν το Δ.Σ. όχι μόνο με τη συμμετοχή στις δραστηριότητές μας, αλλά και με την υποβολή υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες. Για όποια πληροφορία τηλεφωνείστε στα μέλη του Δ.Σ.


Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
το Δ.Σ. του Συλλόγου μας