Δραστηριότητες 

Οι σημαντικότερες δραστηριότητες της Αδελφότητας είναι οι παρακάτω

                  Εκδίδει την εφημερίδα "Η ΡΟΔΑΥΓΗ"

Από το 1980 η Αδελφότητα εκδίδει την εφημερία "Η ΡΟΔΑΥΓΗ" ανελλιπώς. Η συνέχιση της έκδοση της εφημερίδας αποδεικνύει την αγάπη με την οποία έχουν αγκαλιάσει όλοι οι χωριανοί την εφημερίδα. Αυτό το αποδεικνύουν με την υλική στήριξη που παρέχουν. Η έκδοσή της στηρίζεται αποκλειστικά στις συνδρομές φίλων και μελών. Δεν υπάρχει καμία άλλη χρηματοδότηση, από κανέναν άλλον φορέα. Η συνέχιση της έκδοσης είναι πολύ σημαντική, μεταφέρει παντού ό,τιδήποτε συμβαίνει στο χωριό, καταγράφει το παρόν και ανακαλεί μνήμες του παρελθόντος, κρατά ζωντανό το σύνδεσμο των απανταχού ευρισκομένων Ροδαυγιωτών. Αποστέλλεται σε 1.000 περίπου παραλήπτες. Επιθυμία μας είναι να μην υπάρχει Ροδαυγιώτης που να μη τη λαμβάνει. Για το λόγο αυτό επικοινωνείστε μαζί μας.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και το χωριό

Κάθε χρόνο πραγματοποιείται στην Αθήνα ο ετήσιος χορός. Είναι μία ευκαιρία να βρεθούν οι συγχωριανοί μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις και να αναπολήσουν το παρελθόν. Οι χωριανοί ανταποκρίνονται στο κάλεσμα αυτό, επειδή θα δουν τους γνωστούς και φίλους, τους συμμαθητές τους και θα φέρουν στο προσκήνιο παλιές μνήμες. Το θεωρούν σαν μία νορφή ανταμώματος. Τους συνδέουν κοινά βιώματα και αυτό από μόνο του προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον. Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν ας φροντίζουμε όλοι μας να δίνουμε το παρόν.

                                           Εκδρομές

Μία ή δύο φορές κατ' έτος ο σύλλογος προγραμματίζει εκδρομές και εφόσον υπάρχει η συμμετοχή που πρέπει προβαίνει στην πραγματοποίηση.